Egy olyan ember blogja, aki tudatosan kilép a komfortzónájából

SpontAnti elszabadul

SpontAnti elszabadul

Arra gondoltam: Esélyt adni

2016. június 07. - SpontAnti

Az a helyzet, hogy egy olyan világban élünk, ahol mindenki mindent előre megtervez és pontosan tudni akarja mi fog vele történni. A franc enné meg, olyan uncsi :) Tudod mit csinálsz hétfőn? Kedden? És a többi nap? Még jó, mert nem engeded meg magadnak, hogy ne tudd. Pedig milyen izgalmas és frissítő, mikor valami új dolog történik Veled.

Gondolj arra, hogy milyen jó lenne, ha egyik nap munkából nem a villamossal rotyognál hazáig, hanem hívnál egy Ubert. Fogadjunk, hogy Te, Kedves Olvasó, még nem is "ubereztél". Az első alkalom úgyis ingyenes, beszélgetsz kicsit a sofőrrel, még az is lehet, hogy jófej :p Ha meg nem, hát nem, legalább nem kellett nézned a tömegközlekedéssel utazók arcára kiült világvége hangulatot.

Vagy mondjuk egy este, mikor beülnél a facebook elé, mégsem huppansz bele a kényelmes kanapéba, hanem felhívod a havert, hogy faragjunk mán krumplit halóó, milyen izgalmas lehet. (Van ilyen verseny amúgy!) És akkor krumplit faragtok bakker. Együtt. Közben iszogattok, beszélgetek, jobb, mint otthon kuksolni Zuckerberggel.

Az a lényeg, hogy ne hagyjuk belesüllyedni magunkat a lehúzó hétköznapokba. A munka, a pénz, a rossz idő, egy nyafogós barátnő… Van rá megoldás. Mindig ki kell találni valamit, bele kell vágni a dolgokba. Spontaneitás! Kilépni a komfortzónából és esélyt adni a lehetőségekkel teli ismeretlennek.

Faragjatok krumplit :)

 08-fruit-and-vegetable-art-potato-carving-bikini-thumb1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://spontanti.blog.hu/api/trackback/id/tr718785006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása