Egy olyan ember blogja, aki tudatosan kilép a komfortzónájából

SpontAnti elszabadul

SpontAnti elszabadul

Program arra az esetre, ha tényleg eleged van a nagy melegből

2016. augusztus 15. - SpontAnti

A két hete vasárnap, amikor normál esetben picit hosszabban szoktam aludni, arra keltem ismét, hogy elképesztően melegem van. Annyira mérges lettem, hogy máris felhívtam cimborámat, akivel közöltem, hogy márpedig ma el kell jutnunk strandolni egyet. Mivel ő is hasonló problémával küzdött éppen, így könnyen beleegyezett.

kanikula-batman.jpg

Mivel általában "alternatív" programjavaslatokkal szoktam előállni, most arra gondolhatnátok, hogy találtunk egy kietlen, mégis hangulatos partszakaszt a Dunán és ott fürödtünk egyet. Ez alkalommal azonban teljes mértékben tömegemberek voltunk és az ország legnagyobb aquaparkját választottuk, a mogyoródi Aquarénát

aqua_logo.jpg

4756111121051554_budapest_aqvarena.jpg

A Hungaroring (elképesztő látvány a versenypálya) mellett található létesítmény számos szolgáltatás mellett lényegében egyről szól.

a7e5a39fcd76f5711792a0eb9a40012b.jpg

Csúszdázz annyit, amennyit csak tudsz! Mindenféle korosztályú és kockázattűrő-képességű ember megtalálhatja itt a neki megfelelő csúszdákat. Ráadásul annyit, hogy a nap végére maximális hajtás mellett is úgy jössz el, hogy nem mindenhonnan csúsztál annyit, amennyit szerettél volna. 

aquarena.jpg

208-terkep.jpg

001141996_aquarena_jpg_jpg_orig_masolata.jpg

Esetünkben például a "Vadvízi folyó" nevű csúszda volt a legnépszerűbb. Egyik szakaszán ugyanis módszeresen elakadtunk percekig, ha éppen kiegészítésképp nem borultunk fel. Ez az aquapark aznapi csúszóközönsége között egyedinek számított, főleg annak tükrében, hogy tizedik és egyben utolsó csúszásunk is ugyanolyan, ha nem nagyobb kudarc (és egyben röhej) volt, mint a legelső. 

20140814utazas-csussz-egy-nagyot-ezek1.jpg

aquarena-mogyorodi-vizipark-lassu-folyo-04.jpg

Ha felmerülne valakiben, hogy miért menjen el egészen Mogyoródig strandolni, akkor nem tudok mást mondani, mint azt, hogy úgysem fogja megunni. Amennyiben valaki úgy érezné, hogy gond neki eljutni ide, akkor ez sem lehet kizáró ok, mert az aquapark rendszeres buszjáratot indít oda-vissza.

Amikor nagyon vágytok már egy klassz napra, és a nagy pörgés ellenére mégsem akartok szenvednetek a nagy melegtől, akkor ne habozzatok, hódítsátok meg Ti is az Aquaréna csúszdáit!

e89f6c6cd0bab8e6fe41.jpg

 

Program értékelés: 8/10

SpontaFaktor: 4/10

Ha tetszett a poszt, kövessetek Facebookon is :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://spontanti.blog.hu/api/trackback/id/tr438928798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása