Egy olyan ember blogja, aki tudatosan kilép a komfortzónájából

SpontAnti elszabadul

SpontAnti elszabadul

SponTársas

2016. június 14. - SpontAnti

Emlékeztek még, amikor délutánonként Gazdálkodj okosoztunk? Amikor mindenkinek biztosan összegyűlt egy lakásra való és a legnagyobb csapás az volt, ha kihúztuk a "Hozzányúltál a gyógyszeres dobozhoz, kimaradsz 3 dobásból" kártyát. Vagy, amikor a barátságaink legnagyobb próbája egy közös Monopoly volt, amikor a legjobb barátaink csalták ki az utolsó dollárjainkat. A Rizikóban egymással kötöttünk tiltott szövetséget, hogy elfoglaljuk a kívánt területeket, az Uno-ban egymásra dobáltuk a +4-es kártyákat. A játék végén pedig a győztes nyereménye az volt, hogy neki kellett visszapakolni a dobozba a játékot...

Ezt az élményt találtuk meg újra. Egy estére eldobtuk a telefont, kiléptünk a virtuális valóságból és visszaültünk az asztal mellé. A Board Game Cafe remek helyszín ezekhez az estékhez. A Déli pályaudvar mellett várnak szeretettel mindenkit. Gyakorlatilag végtelen a társasjáték kínálatuk. Ami eszedbe jut (és főleg, ami nem), minden van. Ha már tudod, hogy mit játszanál, a játékot megtalálod, ha nincs ötleted, az ott dolgozó srácok azonnal és készségesen segítenek. Ajánlanak játékokat, akár többet is és ha kéritek gondosan el is magyarázzák őket. 

Mi a P.I. nevű játékkal játszottunk. Bár egyikünk sem ismerte, a rövid magyarázat után azonnal el tudtunk kezdeni játszani, és több szálon nyomoztunk a különböző helyszínen elkövetett bűntények ügyében. A három óra, amit ott töltöttünk pillanatok alatt eltelt. A játék mellett finom söröket és melegszendvicseket fogyaszthattunk. A hangulat nagyon jó volt, a hely hamar megtelt és minden asztaltól csak a felhőtlen nevetést hallottuk. 

Köszönjük az élményt a Board Game Cafe-nak, máskor is megyünk! Ti se hagyjátok ki! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://spontanti.blog.hu/api/trackback/id/tr808807020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása